dare to be different
 

Over Accondo

Accondo doet het anders, 'dare to be different' is niet voor niets ons motto. Wij houden niet van praatjes, loze toezeggingen, snelle handel of stroperigheid. Wij zetten kwaliteit boven kwantiteit!

Accondo staat in alles voor duurzaamheid. Of het nu gaat om relaties, het niveau van onze dienstverlening of zo efficiënt en digitaal mogelijk te werken om onze wereld een beetje te sparen. Elke dag doen wij een stapje extra en investeren wij continu om onze dienstverlening te blijven verbeteren. 

Wij hebben enorm sterke samenwerkingsverbanden en beschikken hierdoor over de beste trainers, coaches, opleiders en interim medewerkers. De relaties zijn er al vele jaren en zijn gebouwd op vertrouwen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg: samen staan we sterker!

In totaal beschikken we gezamenlijk over 100+ jaar ervaring op diverse gebieden.  Wij weten precies wat er nodig is om de best mogelijke training te verzorgen onder alle omstandigheden. Wij hebben ervaring met trainingen in diverse landen en met vele nationaliteiten. Accondo is de organisator die u al het werk uit handen neemt. U zorgt alleen voor een juiste plek bij u op locatie en wij organiseren de trainer en inhoud. En dit alles op een tijdstip dat het u het beste uitkomt! 
Heeft u zelf niet de machines? Regelen wij dit voor u! Moeten wij voor de deelnemers de lunch regelen? Geen probleem, regelen we! 

Kijk snel in het overzicht voor ons meest gangbare trainingen! Staat uw gewenste training er niet tussen? Geen probleem, wij gaan het voor u regelen. 

Wij organiseren ook trainingen zoals sales trainingen, management trainingen, office trainingen, etc. Al dan niet gecombineerd met assessments. Vraag ons naar de mogelijkheden! (Vanaf 2022 worden deze ook op onze site weergegeven)

Door toenemende vraag hebben wij onze diensten uitgebreid met consultancy werkzaamheden. 
Bent u op zoek naar tijdelijke management ondersteuning voor uw bedrijfsvoering? Wilt u een eigen Academy opzetten? Zoekt u tijdelijke ondersteuning in de vorm van een veiligheidskundige? Onder het genot van het kop koffie praten wij u graag vrijblijvend bij omtrent de mogelijkheden.

Neem contact met ons!


E-mailen
Bellen
Map
Info