dare to be different
 

Development

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van Teamontwikkeling, assessments en van oudsher machine- en veiligheidstrainingen. Mede door deze ervaring hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd van de beste trainers en partners die in ons veld werkzaam zijn! Daardoor zijn onze trainingen van de hoogste kwaliteit. Onze missie hierin is:

'Wij creëren en borgen gemotiveerde en productieve team!'

 Al onze teamontwikkelingstrainingen worden ondersteund door de assessments van CIRCYOULAR®   Lees meer hierover bij teamontwikkeling en assessments!


Al onze trainingen worden in de basis op de eigen locatie van onze klanten gegeven. In overleg zoeken we gewenst naar een geschikte externe locatie.  

Na het volgen van onze veiligheids- en machinetrainingen weten wij zeker dat iedere deelnemer die dag minimaal 1 maal getriggerd is aangaande veilig werken. Hierdoor proberen wij ons steentje bij te dragen aan een veiligere werkplek door het verhogen van het veiligheidsbewustzijn.

Wij staan dus niet voor kwantiteit en snelheid, wij willen alle deelnemers voorzien van de juiste aandacht en daardoor zijn er beperkingen aan groepsgroottes en dit kan per training verschillen. 
Geregeld trainen wij zelfs op de projecten zelf. Wij geloven dat het trainen op de daadwerkelijke werkplek bijdraagt aan directe verbanden en acties aangaande veiligheid.  Tevens biedt dit de mogelijkheid om nog efficiënter te kunnen trainen en er minder verlet optreed. 

Heeft u toch maar 1 persoon voor bijvoorbeeld het VCA of de heftruck? Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse partners in Nederland en België, dus wij kunnen u ook hiermee altijd van dienst zijn.

Wij verzorgen de veilgheids- en machinetrainingen niet alleen voor meerdere nationaliteiten en in diverse talen. Ook kunnen wij trainingen verzorgen buiten Nederland. Denk hierbij aan België of Duitsland. 

Op de volgende pagina's vind u een overzicht van de meest voorkomende trainingen die wij momenteel voor onze klanten verzorgen en de prijzen. Staat uw gewenste training er niet tussen? Geen nood, naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij dit, samen met onze partners, zeker voor u organiseren!

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info