dare to be different
 

BHV trainingen


BHV basistraining

Ben je een beginner op het gebeid van BHV? Dan volg je de BHV basistraining. In deze training behandelen we twee hoofdonderwerpen: brand & ontruiming en eerste hulp. Je leert de basis van brandbestrijding en ontruimingen. Daarnaast leer je levensreddend handelen: wanneer moet je wel of juist geen eerste hulp verlenen en welke handelingen heb je hiervoor nodig?

BHV Basis bieden wij aan met e-learning, waardoor het geen 2, maar 1 dag training is voor de deelnemers. 

BHV herhalingstraining

Heb je je BHV diploma al behaald, maar moet je deze (jaarlijks) weer verlengen? Dan volg je de herhalingstraining. Deze training is bedoeld om je kennis uit de basiscursus op te frissen. Deze cursus volg je één keer per jaar om je kennis en vaardigheden op peil te houden en BHV certificaat te vernieuwen.

Inschrijven voor onze BHV trainingen 

Inschrijven voor een BHV training kan natuurlijk bij Accondo. Wij bieden BHV trainingen aan op locaties door heel het land. Zijn er binnen de organisatie meerdere deelnemers, dan is het ook mogelijk om  BHV trainingen te organiseren op uw eigen locatie.

Locatie Open Inschrijvingen 

Wij hebben de mogelijkheid om medewerkers aan te laten melden op 1 van de 28 open inschrijving locaties door heel Nederland. Hierbij alle locaties:

Almere

Amsterdam

Eindhoven

Elst

Apeldoorn

Bergen op Zoom

Geldermalsen

Geleen

Bodegraven

Borger

Genemuiden

Hoofddorp

Breda

Den Haag

Horst

Houten

Deurningen

Drachten

Kapelle

Lichtenvoorde

Ridderkerk

Sneek

Soest

Spijkenisse

Ten Boer

Veghel

Waalwijk

Zuidoostbeemster


Investering

 BHV Basis: €175,- per persoon, inclusief examen en certificaat, excl. E-learning module (€45,-)
BHV herhaling: €150,- per persoon, inclusief examen en certificaat
NIBHV certificering per persoon: €17,50 p.p.

Prijzen zijn exclusief optionele kosten voor lunch (€20,-), meerkosten anderstalige training en kosten te maken door Accondo voor het organiseren van accommodatie, de reiskosten voor de trainer en 21% BTW.

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info