dare to be different
 

Teamontwikkeling

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van Teamontwikkeling en mede door deze ervaring hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd van de beste trainers en partners die in ons veld werkzaam zijn! Daardoor zijn onze trainingen van de hoogste kwaliteit. Onze missie hierin is:

'Wij creëren en borgen gemotiveerde en productieve teams!'

 
Teamontwikkeling is het verbeteren van het functioneren van een groep mensen die met elkaar een team of een hele afdeling vormen. De voordelen van teamontwikkelingen zijn: 
- Hogere medewerkerstevredenheid
- Betere kwaliteit
- Hogere productiviteit
- Betere communicatie
- Minder personeelsverloop
- Lagere managementkosten

In onze trainingen richting wij ons in de kern op:
Focus op het werk. Waar staan wij voor? Kent elk teamlid het teamdoel en de individuele verantwoordelijkheden. Zijn we bezig met slimmer werken, grotere klantgerichtheid en leren we van fouten? Waar moeten we op focussen? Hoe gaat het nu? Wat doen we eraan, met welke acties tot verbetering zijn we bezig?
De kwaliteit van de werkrelaties. Is er respect, wederzijdse ondersteuning, luistert men naar elkaar. Durft men elkaar aan te spreken op gedrag. Geen ‘prima donna’ gedrag. 
Het organisatieontwerp. Heeft het team zicht op de behaalde resultaten. Voelt men zich ook verantwoordelijk voor het resultaat. Heeft het team de ruimte om zelf hun resultaat te verbeteren. Wordt dat ook aangemoedigd? Zelfsturing en zelforganisatie bieden hiertoe een goed perspectief evenals de hierbij passende sturing op (eigen) verantwoordelijkheid. 

Al onze teamontwikkelingstrainingen worden ondersteund door de assessments van CIRCYOULAR®  Hierdoor krijgen teams en zeker het individu inzicht in zichzelf, want we zijn allemaal gemotiveerd... toch? 

DE CIRCYOULAR® | PROFIELEN

Op basis van de individuele CIRCYOULAR® | ANALYSE, kan door onze CIRCYOULAR® | MASTER, on demand, een CIRCYOULAR® | PROFIEL worden gegenereerd.

Het CIRCYOULAR® | INDIVIDUEEL PROFIEL presenteert het resultaat van ieder persoon individueel.

Het CIRCYOULAR® | GROEPSPROFIEL geeft het “DRIVES DNA” van een team weer.

De CIRCYOULAR® | PROFIELEN geven boeiende inzichten in de potentie van en mogelijke conflicten tussen de verschillende DRIVES en toont oplossingen hoe een team kan worden geleid, gemotiveerd en versterkt. In de trainingen wordt in teamverband constructief verder gebouwd naar uiteindelijk de gezamenlijke doelen. 


Meer info over de assessments vind je hier:  Assessments

E-mailen
Bellen
Map
Info