dare to be different
 

Verreiker trainingen

Voor het gebruik van een verreiker is het uiteraard van belang dat u bekend bent met de functies en werking. Daarnaast is het belangrijk dat u zich bewust bent van eventuele risico’s.  Na deze training weet u hoe u de werkzaamheden met een verreiker veilig uitvoert en hoe u risico’s tijdens het werken met een verreiker tot een minimum beperkt.

Tevens draagt deze training bij aan het verhogen van de efficiency, het verminderen van (bijna) ongevallen en storingen aan de machine. Daarnaast wordt het veiligheidsbewustzijn van de deelnemers verhoogd.

Inhoud

Zowel onze verreiker basis, als verreiker herhaling training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie voert de deelnemer meteen in de praktijk uit, waardoor de training een interactief karakter heeft.

Onze ervaren en vakbekwame instructeurs zien er op toe, dat de deelnemer de competentietoetsing goed voorbereid kan afleggen.

Opmerkingen

Onze verreiker basis trainingen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor het bedienen van een verreiker in Nederland en België. U ontvangt na afloop van de training een digitaal certificaat. Deze training is bedoeld voor deelnemers die nog niet in het bezit zijn van een geldig certificaat
Ook de training verreiker herhaling 
voldoet aan de wettelijk gestelde eisen voor het bedienen van een verreiker in Nederland en België. Deze training is alleen toegankelijk indien de deelnemer reeds beschikt over een geldig certificaat dat verlengd dient te worden. 
Indien de verwachting is dat deelnemers langer dan 1 dag nodig hebben, om welke reden dan ook, dan bieden wij ook een 2 of 3 daagse training aan. Vraag naar de mogelijkheden! 

 

Investering per groep (Inclusief digitaal certificaat!)
De investering per groep voor de verreiker basis  bedraagt €1150,-
De investering per groep voor de verreiker herhaling bedraagt €800,-
Prijzen zijn exclusief optionele kosten voor lunch, kosten te maken door Accondo voor het organiseren van accommodatie en/of machines, de reiskosten voor de trainer en BTW.

 

 

  

Overige belangrijke informatie: 

  • Locatie: de training wordt Inhouse op uw eigen gewenste locatie gegeven
  • Duur van de training is voor de basistraining is 1 dag en voor de herhalingstraining een halve dag
  • Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar
  • Maximale groepsgrootte is 6 deelnemers 
  • Certificering is volgende de Arbo wet / ARAB codex
  • Let op: deze training is met een starre verreiker! Voor trainingen met roterende verreiker, inclusief het veilig verplaatsen van lasten, vraag ons naar de mogelijkheden!
E-mailen
Bellen
Map
Info