dare to be different
 

Rolsteiger trainingen

De rolsteiger is een handig middel om veilig werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Het is belangrijk dat u de veiligheidsregels in acht neemt tijdens het monteren, demonteren en eventueel verplaatsen van de rolsteiger. Tevens draagt deze training bij aan het verhogen van de efficiency en het verminderen van (bijna) ongevallen. Daarnaast wordt het veiligheidsbewustzijn van de deelnemers verhoogd. 

Let op: vanaf 2018 wordt er strenger gecontroleerd door de arbeidsinspectie. Concreet wordt de standaard vraag gesteld of u beschikt over een gedegen opleiding en dus getoetst bent op uw kennis vaardigheden.

Inhoud

De rolsteiger training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De geleerde theorie voert u meteen in de praktijk uit, waardoor de training een interactief karakter heeft. De training wordt afgesloten met een competentietoetsing. Onze ervaren, vakbekwame instructeurs zien er op toe dat de deelnemers de competentietoetsing goed voorbereid kunnen afleggen.

De training voldoet aan de nieuwe regelgeving van 1 januari 2018, zoals gesteld in het meest recente A - blad Rolsteigers  (uitgegeven door Volandis i.o.v.  inspectie SZW) voor het veilig opbouwen van een rolsteiger.

 

Investering per groep (Inclusief digitaal certificaat!)
De investering per groep voor de rolsteiger training bedraagt €800,-
De investering indien 2 groepen op 1 dag op dezelfde locatie getraind dienen te worden bedraagt €1360,-
Prijzen zijn exclusief optionele kosten voor lunch, kosten te maken door Accondo voor het organiseren van accommodatie en/of machines, de reiskosten voor de trainer en BTW.


Overige belangrijke informatie: 

  • Locatie: de training wordt Inhouse op uw eigen gewenste locatie gegeven 
  • Duur van de training is een halve dag
  • Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar
  • Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers 
  • Certificering is volgende de Arbo wet / ARAB codex
E-mailen
Bellen
Map
Info