dare to be different
 

Hoogwerker trainingen

Voor het gebruik van een hoogwerker is het uiteraard van belang dat u bekend bent met de functies en werking. Daarnaast is het belangrijk dat u zich bewust bent van eventuele risico’s.  Na deze training weet u hoe u de werkzaamheden met een hoogwerker veilig uitvoert en hoe u risico’s tijdens het werken met een hoogwerker tot een minimum beperkt.

Tevens draagt deze training bij aan het verhogen van de efficiency, het verminderen van (bijna) ongevallen en storingen aan de machine. Daarnaast wordt het veiligheidsbewustzijn van de deelnemers verhoogd.

Inhoud

Zowel onze hoogwerker basis, als hoogwerker herhaling training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie voert de deelnemer meteen in de praktijk uit, waardoor de training een interactief karakter heeft.

Onze ervaren en vakbekwame instructeurs zien er op toe, dat de deelnemer de competentietoetsing goed voorbereid kan afleggen.

Opmerkingen

De training hoogwerker basis  voldoet aan de wettelijk gestelde eisen voor het bedienen van een hoogwerker in Nederland en België. U ontvangt na afloop van de training een digitaal certificaat. Deze training is bedoeld voor deelnemers die nog niet in het bezit zijn van een geldig certificaat
Ook de training hoogwerker herhaling 
voldoet aan de wettelijk gestelde eisen voor het bedienen van een hoogwerker in Nederland en België. Deze training is alleen toegankelijk indien de deelnemer reeds beschikt over een geldig certificaat dat verlengd dient te worden. 
Sommige opdrachtgevers eisen een aanvullende (internationale) certificering of training. Zie hiervoor de internationaal erkende IPAF-hoogwerkertraining (geschikt voor deelnemers met en zonder ervaring!) 

Investering per groep (Inclusief digitaal certificaat!)
De investering per groep voor de hoogwerker basis  bedraagt €1150,-
De investering per groep voor de hoogwerker herhaling bedraagt €800,-
De investering indien 2 herhalingsgroepen op 1 dag op dezelfde locatie getraind dienen te worden bedraagt €1360,-
Prijzen zijn exclusief optionele kosten voor lunch, kosten te maken door Accondo voor het organiseren van accommodatie en/of machines, de reiskosten voor de trainer en BTW.

Overige belangrijke informatie: 

  • Locatie: de training wordt op uw eigen gewenste locatie gegeven
  • Duur van de training is voor de basistraining 1 dag en voor de herhalingstraining een halve dag
  • Minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar
  • Maximale groepsgrootte is 8 deelnemers 
  • Bij de basis dienen wij te beschikken over zowel een goedgekeurde knik- als schaarhoogwerker. Bij herhaling met deelnemersaantal vanaf 5 personen dienen er ook 2 machines aanwezig te zijn! 
  • Certificering is volgens de Arbo wet / ARAB codex
  • Individuele inschrijvingen kunnen wij ook voor u organiseren i.s.m. onze partners. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info