dare to be different
 

Overzicht Assessments


Wij maken gebruik van de assessments van CIRCYOULAR®. Wij passen deze toe als onderdeel van werving & selectie procedures en als basis voor al onze ontwikkelingstrainingen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van Teamontwikkeling, assessments en van oudsher machine- en veiligheidstrainingen. Mede door deze ervaring hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd van de beste trainers en partners die in ons veld werkzaam zijn! Daardoor zijn onze trainingen van de hoogste kwaliteit. Onze missie hierin is:

Wij creëren en borgen gemotiveerde en productieve teams!'

Al onze teamontwikkelingstrainingen worden ondersteund door de assessments van CIRCYOULAR®  
CIRCYOULAR® is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde motivatie-analyseplatform. 

We zijn  allemaal gemotiveerd. Ons assessment beantwoordt de hamvraag: WAARVOOR? Op basis van de individuele motivatoren (DRIVES) van ieder individu bepaalt CIRCYOULAR® rekening houdend met de context, de zogenaamde DRIVES DNA van individuen, teams en zelfs hele bedrijven.

Hierdoor scheppen we begrip voor elkaar en maakt het zo de waardering mogelijk voor de individuele sterke punten en drijfveren van de andere teamleden. Daarbij brengt CIRCYOULAR® mogelijke spanningen – maar vooral ook kansen – aan het licht en vergemakkelijkt zo een constructieve en doelgerichte aanpak voor alle betrokkenen, van teamleden tot managers.

Wij passen CIRCYOULAR® dus toe als basis in al onze teamontwikkelingstrainingen, maar wij worden ook vaak ingezet als onderdeel van een werving & selectie traject.


DE CIRCYOULAR® | ANALYSE

De CIRCYOULAR® Journey begint met de zogenaamde CIRCYOULAR® | ANALYSE.

Deelnemers aan het programma ontvangen een deelnamelink en worden door een enquête geleid. In verschillende dimensies en situaties wordt de deelnemer geconfronteerd met stellingen waarover zijn/haar mening wordt gevraagd.
Wij willen benadrukken dat er geen goede en foute antwoorden zijn. Ieder mens is zoals hij is en beschikt over zeer individuele sterke punten waarmee hij/zij – mits goed ingezet – boven zichzelf uit kan groeien.

De CIRCYOULAR® | ANALYSE is volledig responsief en maakt een platformonafhankelijke user-experience mogelijk.


DE CIRCYOULAR® | PROFIELEN

Op basis van de individuele CIRCYOULAR® | ANALYSE, kan door een CIRCYOULAR® | MASTER, on demand, een CIRCYOULAR® | PROFIEL worden gegenereerd.

Het CIRCYOULAR® | INDIVIDUEEL PROFIEL presenteert het resultaat van ieder persoon individueel.

Het CIRCYOULAR® | GROEPSPROFIEL geeft het “DRIVES DNA” van een team weer.

De CIRCYOULAR® | PROFIELEN geven boeiende inzichten in de potentie van en mogelijke conflicten tussen de verschillende DRIVES en toont oplossingen hoe een team kan worden geleid, gemotiveerd en versterkt.


Wij van Accondo zijn gecertificeerd CIRCYOULAR® | MASTER.
Tevens zorgen wij er voor, voornamelijk bij grotere organisaties, dat er binnen een organisatie meerdere gecertificeerde Masters opgeleid worden. Vaak zijn deze onderdeel van het HR team. Hierdoor kan men zelfstandig bij werving & selectieprocedures 
CIRCYOULAR® inzetten. Wij ondersteunen met de backoffice d.m.v. een platform wat voor de gecertificeerd Master ook altijd inzichtelijk is. 
Tevens geloven wij in duurzaamheid en constructief trainen. Door zelf Masters in uw bedrijf te hebben, draagt u zorg voor focus, continuïteit en borgen van de kwaliteiten. 

 Vraag vrijblijvend een kennismaking aan. U weet dan ook direct wat de kosten zijn! 

E-mailen
Bellen
Map
Info